guiness.gif…med mindre den bliver serveret under de rette omstændigheder. Ja det er jo klart. En Guiness eller Kilkenny’s skal, hvis den da ikke er direkte fra fad, serveres efter en bestemt opskrift. Den skal først “chille” i mindst tre timer i køleskabet. Så skal den hældes op i en omgang i et stort glas med den rigtige vinkel. Derudover sidder der en lille plasik-fætter inde i dåsen der får øllet til ar skumme på den helt rigtige måde. Så kan den drikkes, og den smager godt! Jeg synes at en alm pilsner smager ret godt. Den kan transporteres lige som man vil, den kan ligge i solen ude foran teltet og være varm, den kan drikkes af dåsen, og stadigvæk smager den godt. Hvilken en af øllerne er så bedst? Den der skal serveres helt perfekt før den smager bare nogenlunde, eller den der under alle omstændigheder smager godt? Jeg er ikke i tvivl..

U.