Hele det her Blogging er blevet blæst op til noget det ikke er. Min blog (for jeg skulle selvfølgelig ikke være udenfor) handler derfor kun om brok! Hvem gider beskæftige sig med positive ting anyway!?! For det første kunne man mene, at hvis man intet hørte, var alt i den skønneske orden. Altså hvis man skriver noget positivt, er det et udtryk for, at vi har for lidt at tage os til. Hvis vi derimod kun fokuserer på det negative, ville vi få løst de problemer vi ellers ikke kunne se vi havde. Altså efter “Intet nyt er godt nyt”-princippet. For det andet, lever vi i et land hvor vi har det så forbandet godt. Er vi danskere positive? -Nejda! Jeg synes tit man hører en eller anden Dalai Lama-klon sidde og sige hvor positivt livet er som orangeklædt, skaldet, smørsuppespisende og ludfattig tibetansk munk. Altså er de positive, glade og tilfredse med deres minimalistiske verden – Modsat danskere. Her er vi negative og sure på alt hvad der rører sig. Jeg selv er et lysende eksempel derpå. Men jeg har alt hvad man kan ønske sig. Og det har resten af Danmark i øvrigt også! Vi går i det tøj der passer os, ikke bare en gammel, mølædt Toga. Et samfund klarer sig meget bedre hvis det er kritisk og negativt indstillet, I modsætning til et samfund som tager alt for gode varer. Vi forventer alt, og får næsten alt. De føromtalte munke forventer intet og får næsten intet. For det tredje, er der ikke en kæft der læser – eller bare interesserer sig det mindste for – alt vores ligegyldige bloggeri, (eller Web-logging. Er efterhånden ved at forstå begrebet) så alt jeg skriver lige nu, er faktisk spild af tid. Ergo spild af liv. Liv jeg ville kunne bruge på at brokke mig over ting som ikke lige passede mig til nogen som måske gider lytte. Weblog bliver til Webrok!!

U.