JUSTIN TIMBERLAKE.jpg..har lavet få nydelige dansehits, men når det er sagt, mener jeg i høj grad at hans musik er overvurderet. Tænk at det faktisk er lykkedes ham at skabe en cd, med nogle numre, der er mere ensformige end den mest ensformige hip-hop musik (Hele idéen med rap og hip-hop, er jo at tage et fedt riff og så loope det en 150-300 gange). Kvaliteten af Justins stemme kan, og bør i højste grad, diskuteres, men jeg synes det er grinagtigt og useriøst at synge en hel sang udelukkende i falset. (falset er når drenge/mænd synger lyse toner uden anstengelse) Der er en anden overvuderet “kunstner” der hedder Pharrel, der har samme feminine tindenser. Kan man i øvrigt overhovedet kalde dem for kunstnere? -Tja .. en hund kan da lære kunstner.. Så kan ex-boyband “stjerner” vel også..

U.