header1

JEG ER faldet over en blogger på det der internettet, som skal have to minutter af min tid. Barokken, som bloggen hedder, er skrevet af en meget ung (måske han lige er blevet konfirmeret) fyr ved navn Anton. Og mage til selvhøjtideligt fjols skal man da lede længe efter. Når man læser hans indlæg får man hurtigt en følelse af ubehag, som får én til at ønske at man var begravet til halsen i æselopkast – det ville være federe end at blive ét sekund længere på den side.
HVIS DOG bare det handlede om en grundlæggende uenighed i mellem os, nej hans eksistens er en udfordring af selvet! Et direkte svar på om der findes en Gud: NEJ! Hans skriverier ville ikke være at finde hvis der var en Gud. I så fald ville Gud være en sadist der kun ønsker at se mennesket lide.

BAROKKENS SELVCENTREREDE og egoistiske ord, giver mig (udover en voldsom trang til at kaste op) lyst til at få min tunge boltret fast til indersiden af Ole Thestrups endetarm, blot hvis det kan slette det ligegyldige og gennemgribende uinteressante sludder, som nu har brændt sig fast på min hjernehinde. Det er på grund af mennesker

som Barokkens forfatter, Anton, at folk emigrerer!

KORT OG godt – besøg aldrig denne side http://barokken.com/ hvis Du vil bevare din selvrespekt og sunde fornuft. Der er læsestof til adskillige minutter – uvurderlig tid som du ALDRIG får igen. TAK Barokken. Tak fordi du har gjort mit liv til sådan et helvede!

U