Længden på mine løg vil ingen ende tage! Jeg tager hver morgen bussen ned til stationen. I dag var ingen undtagelse. Jeg havde gjort min morgentoilette og stod og ventede på bussen. Ved siden af stod en indvandrermor med sine fem børn, fred være med dem. Ja og så den her fyr. Efter at have ventet ca 10 min. udbryder han: “Nåh for søren. De strejker sgu i dag!” – han hørte det på sin Zen radio/mp3 (gad vide om han betaler medielicens for den? Men det er et helt andet brok-indlæg) . Så her stod jeg og følte mig godt dum over at have kukkeluret i ti minutter uden nogen grund. Jeg gik til stationen, en tur der tager godt 20 min.

Buschaufførerne udfører et meget vigtigt job, indser man jo. Men det er ingen international statshemmelighed, at en længerevarende uddannelse er nøglen til højere lønninger. Og det ved buschaufførerne også. At blive buschauffør er noget man vælger hvis det er det der kan gøre én glad. At de så skider på samtlige kunder for at få lidt mere i løn, og derved få den i forvejen overtaksterede busbillet til at stige yderligere, er jo super egoistisk. Hvis de, som alle andre, vil have flere penge, må de arbejde for det i form af uddannelse, så de kan få de job der giver kassen. Ikke bare sætte sig på bleen og tude til de får deres vilje. Er der terrorisme i Danmark? -Der er i hvert fald blebarns-terror!

U.