“Jagtvej 69 er væk, men vi er her stadig!” – Et ret godt statement fra de unge der gerne vil have et sted at være. Jeg gik over rådhuspladsen i fredags hvor det nye “Ungdomshus” så flot står stillet op. Citatet overfor står skrevet med sort på det pavillion-telt som de unge bz-ere har stillet op på rådhuspladsen. Jeg synes det er en fredelig og morsom måde at komme frem med sit budskab på, i modsætning til nogle af de andre, mere radikale, forsøg vi har set de sidste mange uger. Men for mig falder det hele på jorden, når resten af (det før hvide) teltet er overmalet med grafitti (tallet 69, hagekors med steg over, m.m), ryger alt respekt fra mig på jorden. De unge udsender et signal, som henleder tanken til at alt skal være så bumset og grimt, og i det hele taget ret usoigneret (jfv. deres tøjstil, grafitti, hash etc.), som det overhovedet kan være. Hvornår mon de indser at vejen til politikernes støtte ikke går gennem grimhed, i en sådan grad at selveste Gollum snarere ligner en sylfide, set i lyset af de unge bz-ere, men igennem respekt for mennesker, såvel som ejendom! -Det kan altså godt lade sig gøre at udtrykke sig på en måde der ikke vækker afsky!

U.