Det er som om tv2’s store søndagssatsning “Den som Dræber” ikke lever op til forventningerne.  I søndags så jeg frem til at se det, da Ulrich Thomsen b.la. var med. Og det skuffer. For det første der det kun 45 minutter langt – og det medvirker at tempoet er nødt til at blive skruet i vejret. Der bliver altså ikke taget sig tid til fortællingen. For det andet, detaljerne. De er sjuskede og amatøragtige. Fx. at tage telefonen på en overbevisende måde, eller synkronisere dubbingen af lyden godt nok (så Ulrich Thomsen tale, klip, hans baghoved helt stille, klip, front igen hvor han bevæger hovedet og kæben fordi han taler). For det tredje er seriens fokus forskruet. Man kunne sige de forsøger at sætte sig mellem to stole: Er det en krimi, eller en thriller? Er fokus på opklareren eller morderen/dræberen? Jeg synes det er en genrehybrid der ikke fungerer, til et så krimivant publikum som den danske befolkning.

Giv mig rejseholdet tilbage! Jeg kommer ikke til at se mere af tv2’s krimi-thriller-bøvs.