Kender I det, når man sidder og ser et naturprogram med nogle aber der svinger sig, og ikke bestiller andet end at æde, bolle og skide?? Ja, det er naturligvis paradise hotel jeg taler om! Konceptet er at man lukker 12 primater inde et luksuriøst bur, og lader dem så gå løs på hinanden verbalt. Ja og seksuelt, for den sags skyld. Så når alle har snydt alle nok, er der en der vinder nogle penge. Sådan en ret af kommerciel evne- og spændingsforladt vandgrød skal man da lede længe efter. Jeg selv er ikke det store ordensmenneske, men jeg vil langt hellere stå og vaske op, end at skulle være indlagt til den omgang bundfald af national reklame-tv! Heldigvis har man jo den mulighed, at vælge skidtet fra. Hvis ikke, ville alt mit service, og i det hele taget resten af lejligheden, være skinnende rent. Det er i hvert fald nemt at beskrive hvad begrebet “livsbekræftende” ikke er!

U.