norden-19.jpgIkke et folketingsvalg uden en spidskandidat fra DK’s helt nye midterparti: Danskerpartiet. Jeg selv stiller op og et par af partiets, og mit eget valgprogram følger her.

Danmark er et land hvor eksistens og sammenhold ikke længere er selvfølgeligheder hos danskerne. Jeg taler ikke om fysisk eksistens, men om tilhørsforhod i sociale sammenhænge. Der findes masser af minoritetsgrupper der finder sammenhold, men det er overordentlig lang tid siden, at hele danmark har holdt sammen om noget. Eksempelvis EM 1992, og OL i håndbold, og Royale “events”! er alle eksempler på national sammenhold, der kun finder sted inden for en kort periode. Det Danmark har brug for, er en regering der kan finde ud af at samle Danmark, til en sammen fungerende enhed, både økonomisk og socionationalt. Da dette ikke er noget man bare gør, har vi, i partiets ledelse, formuleret et valgprogram:

1) Svenske statsborgere skal bruge flere penge i Danmark, for at gøre vores betalingsbalance bedre, og Svenskens ringere. (V.ha salg af øl, vin og spiritus på pramme ude midt i øresund, hvor de så kan svømme/sejle ud og hente dem. På den måde slipper vi for at have dem rendene og tilsvine god dansk jord, med deres grimme svenske gloser samt urin og maveindhold)

2) Forbud mod svensk invandring. Og udvisning af, af politiet kendte svenskere.

– Ingen gratis studier til svensken. Faktisk ingen studier

– Gratis svømmebælter til svenskere. (så de kan svømme over)

3) Nedlægning af Øresundsbroen, Færgerne i Helsingør (Sundbusserne, HH-ferries og Scandlines) for derefter kun at opretholde en overfart gældende for erhvervslastbiler, der skal igennem det forjættede land, for at komme til f.eks Norge.

Og så om lidt det sidste punkt. Når de unge mennesker render rundt og forpester København for at få et ungdomshus (med det formål at kunne drikke sig fuld og ryge sig skæv på kommunens husleje) er det et udtryk for manglende sammenhold. Alstå når folk griber til uhyrligheder i desperation efter tilholdsted/fællesskab. Og vi kan lige så godt se det i øjnene. Der er intet i denne danske verden der binder folk bedre sammen end:

4) En rask krig mod svensken. Landets økonomi vil stige, da produktionen af militær oprustning vil kræve en masse lønninger til folket, der så kan bruge pengene inden for landets grænser. På den måde bliver vi meget rigere. Og så vil de socionationale tilhørsforholdsproblemer forsvinde, da hele Danmark vil bekrige Svergie og binde sig til hinanden deri.

Sæt dit kryds U og Danskerpartiet den 13 november 2009

U.