For ikke særlig længe siden, var jeg så heldig at få nogle af mine ord udgivet i et magasin for kvinder ved navn Tidens Kvinder. Til de som ikke har købt det endnu, kan I få lov at læse mit indlæg her:

Piger, kvinder, damer, <indsæt selv flere synonymer>! Her kommer et ydmygt ønske om at lade os mænd blive i den tro om at I er nogle overnaturlige og fantastiske væsener – for det er I!

Piger bruger kun deres numsehul til to ting: analsex og udskillelse af violduft. Tanken om at en pige som en fyr er lun på, sidder og klemmer en bruno banani ud, ligger os så fjernt at vi har bedst af ikke at italesætte det. Det er så vigtigt at I gemmer noget til fantasien. En pige kan være så fræk, når hun lige præcis IKKE tager tøjet af. Så snart en fyr har set malkeapparatet, afmystificeres en stor del af de tanker og fantasier han måtte have om dem. Spørg en fyr om han nogensinde har været inde hos pigerne i svømmehallen. Hvis han smiler kækt, er det fordi han ikke har. Hvis han derimod blot svarer ja, med en ligegyldig mine – har han. Vi mænd er nogle åndssvage primitive aber, som tager det som en medfødt naturlighed, at inde i dameomklædningen foregår der en konstant, on-going nøgenfest. Pigerne står og sæber hinandens lækre kroppe ind i sæbe, mens de hviner og klasker hinanden fjollet i numserne. Bagefter leger de med håndklædet og sukker ved tanken om en dejlig fyr. Jeg har været inde hos damerne. Det er ikke sådan det foregår. Når kvinder går i bad i svømmehallen, er de så naturlige som de overhovedet kan blive. Ting der kan hænge, hænger og i tavshed gør de sig klar, kun akkompagneret af pudsende næser og gammelmands-stønnelyde. For evigt har jeg ødelagt min fantasi, bare fordi jeg ville udleve den. Det er som analsex og folkedans: Så snart man har prøvet det, forsvinder det frække of forbudte. Selvom vi altid giver udtryk for at ville down-and-dirty, har vi bedst af at blive holdt tilbage. Forventningens glæde! Det er som forskellen mellem pikant og perverst: Pikant er når en kvinde fører en svanefjer ned gennem kavalergangen. Perverst er når hun bruger hele svanen!

Det er selvfølgelig af enorm betydning at kvinder kan være sig selv i deres mands selskab. Jeg mener at når man kan prutte i sin kærestes nærvær, er det et tegn på tryghed. For mig er ægte kærlighed, når to mennesker finder sammen, og elsker hver eneste centimeter af hinanden lige meget. Det at kunne være sig selv og slappe af i sin elskedes nærvær, med de lyde og visuelle indtryk der nu engang følger med, er centralt, naturligt og meget vigtigt. Men jeg tror også at der kan være en fordel, ved at huske at lukke døren til toilettet, når der for eksempel skal skiftes tampon. Vi ved godt I gør det, men vi vil helst ikke vide af det. Vi mænd har en fantastisk evne til at ignorere problemer (hvilke ofte bliver et problem i sig selv), og i eksemplet med udskiftningen af diverse feminine produkter, medvirker den evne til at de ting vi har svært ved at forholde os til, bliver filtreret væk så vores opmærksomhed til jer, falder på de ting vi elsker ved Jer. Det er en evne I skal værdsætte hos en mand, for det betyder at han ikke bliver skræmt væk, når I udfolder Jeres sande (og nogen gange skræmmende) væsen. Vi har brug for at holde illusionen i live, så vi med stolthed, ærligt kan sige at vi ikke synes I kan være ulækre.

Så det som I kvinder kan gøre for Jer selv, er at lade os blive lidt i fantasiens verden, indtil vi er blevet forelskede, og så ellers bare nyde at vi ikke holder op med at elske Jer, bare fordi det viser sig at I er mindst lige så menneskelige som os. Tværtimod!

Når først I har etableret Jer i vores bevidstheder, synes vi at I er nogle fine små engle for evigt! Og det er jo rent faktisk også hvad I er!