heks_1340Når vi nu snakker om ligestilling. Det er snart tid til Skt. Hans aften hvor vi jo som bekendt skal futte et bål med en troldkælling af (det hedder det altså). Hvori ligger ligestillingen i det om jeg må spørge?

JEG FORESLÅR vi sender til folkeafstemning et forslag om enten at afskaffe Skt Hans helt, eller for de der gerne vil beholde denne barbariske (der var både barbar mænd og kvinder) tradition, et forslag om at anskaffe en Skt. Hendes aften hvor vi brænder en troldmand til døde. Evt Merlin eller Harry Potter. Det er da i grunden ikke særlig ligestillings-agtigt at der ikke findes nogen rigtige hero-hekse (med undtagelse fra et par i netop Harry Potter serien) hvorimod der jo findes masser af gode troldmænd. Medusa og Madam Mim? Hexia De Trix (fra Anders And)? Typiske eksempler på onde kende hekse. Men Merline og Dumbledore er heltene i denne uligestillingens onde, onde verden.

DET ER på tide at vi brænder nogle mandfolk af (men først når de ar lært at lave mad, vaske tøj, føde børn og gå ind på en bar og score i første forsøg!)

U.