Ja det kan da godt være at jeg vejer over hundrede kilogram? Det kan da godt være at nogle ville kalde mig tyk? Men alt det er jo blot tal og ord. Tænk på hvad JEG rent faktisk gør for jer “Slanke”!?! Jeg hjælper jer med at definere ordets betydning. Alt er jo, som bekendt, relativt! Og hvis der ingen tykke fandes ville der heller ingen tynde være. Man ville bare være…! Men tænk jer hvilken tjeneste jeg gør JER ved at have lidt ekstra på sidebenene. Jeg kan ved min blotte eksistens bidrage til tusinder menneskers følelse af at være i balance. Situation: Du står foran spejlet og føler dig tyk. Du kigger på mig og skal til at spørge: “Synes du jeg har taget på?”. Men ser så at jeg sidder på stolen og ligner en sæk kartofler, der bare er smidt dér, og du tænker: “hmm jeg ser da ret slank ud!”. You skinny guys owe me BIG time! Hvid defineres af Sort ligesom Tyk defineres af Tynd og omvendt. Hvis alle havde min vægt ville DU, den slanke, føle dig uden for fællesskabet. Tænk lige over det næste gang du ser en tyk fyr der bestiller ekstra salat mayo til sin pølsemix og du skal til at rynke brynene!!deller