backend-imagecache-2-1-field_primary_image-henriette_kjaer_0De nedslidte arbejdere skal have en form for underholdning, selvfølgelig, men ikke i form af efter-forgodtbefindende-løn. Et sådan tag-selv-bord er der ikke råd til i Danmark i fremtiden. Noget må gøres, og en omprioritering af efterlønnens sammensætning bør vægtes højt, således at de der har behov for understøttelse efter mange års arbejde, kan blive sikret en fremtid indtil pensionsalderen, og de som ikke gider deltage på arbejdsmarkedet længere, selv skal betale for festen. Det kan ikke være unge, nyuddannede og ansvarlige skatteyderes opgave. Uddannelse, sundhedsvæsen og andre offentlige instanser, er vigtigere. 60-årige skal ikke gå på offentlig betalt ferie, når de ikke har lyst til at arbejde mere, på bekostning af vigtige tilbud som i skrivende stund, overalt i landet bliver nedskåret. Efterlønnen blev ikke skabt som tilbud til nedslidte arbejdere!

Skulle rød blok gå hen og vinde valget, er det vigtigt at de allierer sig med eksperter, som kan yde assistance og øse ud af mange års erfaring i at få hjulene til at køre rundt, trods brækkede aksler. Jeg tænker naturligvis på de konservatives Henriette Kjær og hendes mand og deres enestående evne til at holde, selv den mest synkende skude flydende. De bør skifte parti til Socialdemokratiet, for Henriette Kjær og husbond, ved jo alt om at låne sig til velfærd! Solidaritet handler om at tage ansvar, og ikke blot sende regningen til næste generation.

U.

Ps. Jeg synes det er enormt pinligt, at vi i Danmark har et mediecirkus som er i stand til at afsætte danske kvindelige ministre. Minuspoint for ligestillingen.