Visuel beskrivelse af couch-surfing

Visuel beskrivelse af couch-surfing

JEG VIL gerne fortælle om min oplevelse med fænomenet couch-surfing.

I fredags blev jeg inspireret af en artikel i URBAN som anbefalede couch-surfing. Glad for idéen gik jeg ind på den pågældende hjemmeside og registrerede mig som bruger. Jeg sad og kiggede lidt på diverse sofaer, BING, og jeg havde allerede fået min første request-email. Jeg klikkede ind og så Bruce Davidson fra Australien, der manglede en sofa til Øresund. Jeg studsede lidt over det og sagde så ja (det var jo trods alt det jeg havde tilmeldt mig for). Da jeg lørdag kommer hjem for at slappe af, ser jeg til min skræk at min sofa er væk! Min ret fine (synes jeg selv) hjørnesofa fra Ilva til næsten fem tusind, er pist borte. Som om den aldrig har været der!

Jeg stormer ned på gaden i håb om at finde spor efter den, men forgæves, da mørket falder på må jeg se nederlaget i øjnene og tage hjem.

EN UNDERLIG lugt at tang og voks springer mig straks i næsen da jeg træder ind i opgangen og da jeg står i elevatoren er jeg ikke i tvivl; solcreme af mærket Surf ‘n Water (jeg har nemlig en ret fin næse hvad solcremer angår)

Og ganske rigtigt. Da jeg træder ind i lejligheden er alt sjasket til i øresunds grumsede vand. Min sofa står tilbage på sin plads dog i en meget vådere og deraf mørkere udgave. Vandet flyder ud over gulvet og efterlader indtrykket af et tsunami-angreb! Puderne ligger også hvor de skal i hjørnet af sofaen, ved siden af to store fodaftryk hvor man svagt kan ane et skomærke kaldet ekiN plus tre og en halvmast vandmand af mellemstor størrelse (ca 30cm i diameter. Troede først der var tale om brandmænd fordi jeg altid tror at vandmænd er brandmænd, når de har sådan noget rødligst snask inde i midten). Men intet spor af couch-surferen.

NÅR ALT kommer til alt, hvad var det egentligt der var så smart ved at surfe på andres sofaer? Jeg fik jaget en skræk i livet og frameldt mig servicen igen. Til gengæld fik jeg da vasket gulvet (det sker ikke for tit) og jeg fik tre en halv nye vandmænd som kæledyr (og jeg er endda løve) som jeg vil opbevare midlertidig i toiletkummen, og indtil jeg får anskaffet mig et rigtigt akvarium, må jeg prøve at sigte udenom.

U.