brunobananipuremanh_778

JEG HAR set en reklame for et ret sjovt produktnavn: Bruno Banani. Jeg ved ikke om brandet sælger tøj og den slags, men den reklame jeg så, var for en parfume. En parfume ved navn bruno banani? Ærlig talt det lyder jo som en lorteparfume. En brun banan, eller med andre ord en lort. Hvem har lyst til at pryde sin sfære med lugten af afføring? Det skulle da lige være verdenmesteren i gylletanksdykning!
MON IKKE at Bruno Banani er et brand som er opstået i et andet land end Danmark? Men man kan lige høre det for sig, håndværkeren sige i sin pause: “Nåh jeg går sgu lige ud og skræller den brune banan!” Tynd mave = bruno banani-klase? Når man bruger parfumen kan man sige der lugter brunt og banani? Hvorom alting er, så synes jeg det er et ret skægt navn til en parfume.

U.