JEG HAR nu altid været glad for at have sex. Hele forventningen og spillet op til er pirrende og skægt. Som regel er jeg dårlig til at opfatte tøsernes signaler. Lige pludselig ser jeg bare mit snit til at kysse hende, og så er det overstået. Spændingen bliver afløst en en stigende liderlighed og hvis omstændighederne tillader det, skal der knaldes. Hun kigger ned på mig, som om hun mistænker mig for at have tankerne et andet sted. “Hva’ så?” spørger hun usikkert og svedende, mens hun rytmisk masserer mit kønsben med sit. “Ingenting” siger jeg og smiler til hende. Jeg tror ikke helt hun køber den. Teknisk set er det jo det her jeg tænker på. Men jeg er alligevel ikke helt til stede. Gid jeg dog snart kunne komme, så jeg kan få hende af mig. Jeg mærker min erektion falme lidt. Som en banan der har ligget for længe i solen. Det er ikke særlig intenst. Jeg er våd af vores begges sved, og mit underliv er badet i safterne fra hendes skød. Gad vide om det er normalt at være så våd? Jeg er varm og træt, men mine fødder er klamme og kolde. Da jeg tog bukserne af, tog jeg samtidig sokkerne af i to fejende bevægelser, et til hvert bukseben. Tøserne synes ikke det er særligt charmerende når en fyr kun er iført sokker, så de røg af. For min egen forfængeligheds skyld. Men hvorfor? Det er jo dejligt at have sokker på når man forlader sig på sine abelyster. Vi skifter stilling. Doggystyle. Jeg kommer altid til at tænke på Gangnam style, og musikken begynder da også at sætte i gang, inde i mit hoved, og jeg knalder hende bagfra med den koreanske musik kørende i tankerne. Pludselig sniger ham den Simon Jul agtige sanger sig ind på min nethinde. Tilbage til virkeligheden. Jeg giver tøsen et ordenligt klask på den højre balle, mest for at trække mig selv tilbage til virkeligheden. Jeg glemte fuldstændigt, at hun fortalte at hun hader smæk. “Fuck” – tænker jeg, da hun stopper i smerte. Liderligheden og rytmen er med ét borte, og jeg nærmest forstener oppe i hende. Hun brokker sig over, at det gjorde nas. Det gjorde faktisk også ondt i min hånd. Men jeg var desperat for at få den lille overvægtige koreaner ud af hovedet. Så var det da bedre at se på hendes lidt for store og hvide røv, som nu havde et flot rødt håndformet mærke på ballen. Jeg kommer til at tænke på indianere i Lucky Luke tegneserier. Deres heste havde altid håndaftryk bagpå til identifikation. Tøsen er nu min hoppe, brændemærket med min hånd. “Yeehaa Jolly Jumper” -råber jeg og klasker hende igen på det samme sted, mens jeg ihærdigt og dybt, penetrerer hende. Hun griner og faren er ovre. Jeg er egentlig ikke fan af doggystyle. Man er meget langt fra hinandens fjæs, og for at være helt ærligt så er øjne og åndedræt, blussende kinder og uglet hår, det som er det egentligte turn on. Jeg kan også lugte det lidt for meget. Lugen af min pik og hendes fisse. Lugtens af hendes røv. Men lige i dag er det okay. Jagten er ovre, og jeg er ved at hamre trofæet op på mit søm. Nu får hun en orgasme igen. Det er vist fire-fem stykker. Helt i orden. Jeg kan sagtens komme nu uden at virke selvisk. For selvisk, det er jeg sgu. Jeg ler lidt for mig selv. Men det er sent og jeg har drukket, og tanken om hvor svært jeg har det med at komme når jeg har drukket, nager mig, og er selvforstærkende medvirkende til at jeg bare ikke kan komme. Men alt det her arbejde er jo spildt hvis ikke jeg bliver færdig. Jeg begynder at opremse tidligere sexpartnere inde i hovedet for at finde ud af hvad nummer i rækken, tøsen i dag er. Det går op for mig, at fællesnævneren er helt klart lyst hår og et sødt ansigt, og en freudiansk tanke om min mors lyse hår sniger sig ind. Hvad er der galt med mig – jeg tænker på kvabsede koreanere og min mor, mens jeg hugger i en eller anden one-night-tøs, som jeg ikke en gang kan huske hvad hedder. Elise, Eline, Line, Lone, Lort! Lidt pinligt. Jeg giver den lidt ekstra gas, og jeg kan mærke at forløsningen er på vej – endelig! “Du er på pillen, ik?” -når jeg lige at få fremstammet, da geyseren begynder at koge og sender skud på skud af mandesalve afsted mod det uendelige kvindelige univers. Som en limpistol på overdrive. Inden jeg får set mig om står jeg nede på gaden, med ører der ringer af beskyldninger om graviditet osv. Jeg tænker over hvem af drengene jeg først skal ringe til for at fortælle, at jeg har fået pels på knagen. Jeg har glemt mine høretelefoner oppe hos tøsen. Pis. Så er de ofret, for jeg går sgu ikke tilbage igen. Gad vide om der er en lille bastardunge under opsejling. I det mindste har jeg den spænding at se frem til. Jeg tænder en cigaret og går ind på den nærmeste bar, hvor blomsterne står og venter på at blive plukket.