Hurra, endnu engang er jeg logget på med forhåbninger om at kunne snakke med folk online via. programmet MSN, men det er åbentbart ikke tilfældet.

Fordi at MSN er som bekendt skabt, og vedligeholdt af Microsoft Corporation, som vi alle ved har det slogan som hedder: “giv os penge, vi giver dig noget lort, du kan bare tude, mens vi tjener stort”.

MSN, et udmærket program, som gør dig i stand til at føre samtaler med andre folk over nettet med et tryk på en knap. Problemet er dog, at skidtet kun virker 50% af tiden, enten kommer beskederne flyvende tilfældigt, ellers er der den velkendte “Messenger er ikke tilgængelig i øjeblikket”-besked.

Det pisser mig af uden ende at skulle sidde og fumle rundt med et program som jeg alligevel INTET kan gøre for at det virker ordentligt, udover at bande og svovle over Microsofts talentløse forsøg på at virke som et firma der faktisk interesserer sig for deres kunder.

Godt nok er MSN gratis, men derfor betyder det vel ikke at det skal være helt af helvedes til… det har vi nok af i forvejen, med et smadret sundhedsvæsen, manglende undervisningsmidler og en skatteprocent langt over det sædvanlige…

Dumme MSN…
M.