Den første blogger som får lov at se sit navn på brokblog.dk er Ronja. Ronja er en gæv kvinde, som var den første til at melde sig da jeg for laaaang tid siden spurgte i plenum, om der var nogle som ville gæstebrokke. Nyd!

U.

—————

Jeg bor på Østerbro. Hvis man ikke er vant til at færdes i København, vil jeg lige tilføje, at det er én af de eneste bydele, hvor der ikke er så mange tosser, at man kunne fodre svin med dem.  Derfor skal du ikke være i tvivl, hvis du ser småtyk kvinde, med misforstået dværgvækst, i læderjakke og sneaks, som mumler noget med ”psykisk syge, psykotiske idiot. Tossespasser. Tag tilbage på anstalten!”, og kører videre i den dur, –  det er mig.

Du behøver heller ikke blive bange, jeg angriber ikke nogen, jeg er bare frustreret. Hvorfor? Jo nu skal du høre:

En hel almindelig onsdag:

Har tømmermandshoved og absolut ikke lyst til at tage opvasken fra dagen før, hvor mit hjem blev invaderet af 4 tilpas kloge tøser . De medbragte masser af ost, vin, pølse (AHHHH jeg sagde pølse) og gedigen stivhed. (jeps, den var stiv i går, også pølsen!).

Så derfor er det virkeligt svært at vælge mellem alle de ting, som man kunne brokke sig over, men så var det jo netop der, man sad, onsdag aften og kiggede på computeren, mens kæreste så Amalies Verden, og jep, kæreste er en mand, og jep kæreste gør meget ud af at kalde sig en MAND!  Da kvindemennesket kigger ind i kameraet og siger

”Jeg er jo ikke hollywoodstjerne endnu”

NEJ Amalie, det er du ikke, og du bliver det heller aldrig. Du er talentløs, og jeg er TRÆT af at dit hoved er så stort at det fylder hele min tv-skærm.

Men når kæreste hører Amalie sige ”Jeg er jo ikke hollywoodstjerne endnu”, så siger han ”nåååh lille Amalie. Er hun ikke sød, når hun drømmer. Jeg tror godt hun kunne slå igennem som skuespiller.”

Også er det man sidder der, og taber kæben så voldsomt, at den rammer en edderkop på gulvet med 120 km/t.

”Psykisk syge, psykotiske idiot. Tossespasser. Tag tilbage på anstalten!”

Så med en kæreste, der er hemmeligt forelsket i Amalie fra Paradise, er det ok, at være en småtyk kvinde, med misforstået dværgvækst, i læderjakke og sneaks, som mumler noget med ”psykisk syge, psykotiske idiot. Tossespasser. Tag tilbage på anstalten!”, og køre videre i den dur.

– Ronja