crisisÅh hvor er jeg træt af mediehysteri. Lever man i en nyhedsboble, kan man konkludere følgende: Vi vil alle dø på den ene eller anden måde. Enten af epidemi, skyderier i byen eller stress over ens unge ikke kan blive afleveret. Selv fodboldkoner bliver enker disse dage og mandebladet Playboy lider. DET skulle ikke undre mig om buddismen får en masse nye tilhængere her i den kommende tid. Med udsigt til så kort et liv, er det nærliggende at ønske endnu et liv til at føre gøremålene fra dette ud i; ikke mindst afleveringen af vores små kære (hvis de da ikke også er døde i mellemtiden af finanskrigen). Desuden er en af buddhismens hovedsætningerne ‘Livet er lidelse’ OG DET skulle man da næsten også tro, hvis blot een indlukker halvdelen af spisesedlerne og nyhedsmedierne i sit sind. MIT RÅD til omverdenen måtte være ikke at gå i panik. Lad være med at tage alt hvad nyhedsmedierne, forsøger at stoppe ned i halsene på os, for pålydende. Influenza kommer hvert år alligevel og mon ikke vi slår alle rekorder i juleomsætning, lige som vi plejer? De eneste der tilsyneladende ikke brokker sig over ‘krisen’ er nyhedsmedierne!

U.